hours

Öppet alla dagar 10:00 – 20:00

Hitta hit

040-434580

Service och garanti

Gravering

När klockan skall vara ett minne kan du få din klocka graverad. Allt ifrån företagslogos till olika minnestexter kan du få på din klocka.

Försäljning till företag

Har ditt företag någon som ni vill uppvakta och ge en present som varar, är en kvalitetsklocka något som alla uppskattar. Vi hjälper er med allt det praktiska när det gäller gravering, paketering etc.

Service/urmakeri

För oss är det självklart att vi skall kunna hjälpa dig även efter köpet. Du skall kunna komma till oss med dina batteribyten, trycktester, reparationer etc. Vi har en fullt utrustad urverkstad och kan reparera i stort sett allting som dina klockor kan råka ut för. Skulle vi inte klara av det så ser vi till att din klocka skickas till tillverkarna för att få rätt omvårdnad. Vi lämnar alltid 1 års garanti på reparationer samt service.

Batteribyte/trycktest

Vi kan hjälpa dig med batteribyten till de flesta klockor på marknaden. Guldur och vattentäta klockor kan du lämna till oss. Din klocka skickas inte iväg och du behöver inte vänta flera veckor utan vi byter batteriet på plats.

Är din klocka vattentät så bör man trycktesta den i samband med batteribytet för att kunna se om den fortfarande har bibehållet vattenskydd. Ett trycktest är ingen garanti att klockan är fortsatt tät utan den visar att klockan är tät vid tillfället för trycktesten. Skall man vara säker på bibehållen vattentäthet så bör man genomföra en täthetsservice. Vid en täthetsservice byter man alla packningar och genomför en noggrann test av vattenskyddet. En täthetsservice bör man kosta på sin klocka vart annat år för att vara säker att den har bibehållet vattenskydd.

Garanti

Garantireparation kan lämnas i valfri Stjärnurmakarbutik.

Justera länken (armbandet) kostnadsfritt: Gäller i valfri Stjärnurmakarbutik mot uppvisande av försäkrings- eller garantibevis. Detta gäller endast vid nyligen inhandlad klocka hos Stjärnurmakarna.

Batterigaranti: Om batteriet tagit slut inom ett år får du ett nytt utan kostnad, gäller i valfri Stjärnurmakarbutik mot uppvisande av försäkrings- eller garantibevis.

Självklart försöker vi lösa även andra problem på ett smidigt sätt för våra kunder. Vilket vi kan göra då vi har egen verkstad och är inte beroende av att skicka vidare till extern verkstad. En trygghet för dig som kund.

Instagram @hoursmalmo