hours

Öppet alla dagar 10:00 – 20:00

Hitta hit

040-434580

Om oss

Hours har funnit sedan 1996, och sedan 2012 på Emporia i Malmö. Vi är en del av Stjärnurmakarna som är en rikstäckande kedja med ett 40-tal butiker som ägs och drivs av människor som brinner för begreppet tid. Dessutom har vi koll på både trender och teknik. Hos oss får du en fantastisk service, en allriskförsäkring utöver det vanliga och en riksgaranti som gäller i alla våra butiker.

Sortiment

Vårt sortiment är noga utvalt för att kunna ge dig som kund stora valmöjligheter utan att för den skull tumma på kvaliteten. Vi har märken som  Tudor, Tag Heuer, Baume & Mercier, Longines, Rado, Raymond Weil, Tissot, Certina, Victorinox, Seiko, Hanowa Swiss Military, Daniel Wellington, Hugo Boss, Gant, Armani, Ck, Michael Kors, Morris, DKNY, Gul, Diesel, Hirsch, Tommy Hilfiger, Casio G-Shock samt Skagen.

Egen verkstad

För oss är det självklart att vi skall kunna hjälpa dig även efter köpet. Du skall kunna komma till oss med dina batteribyten, trycktester, reparationer etc. Vi har en fullt utrustad urverkstad och kan reparera i stort sett allting som dina klockor kan råka ut för. Skulle vi inte klara av det så ser vi till att din klocka skickas till tillverkarna för att få rätt omvårdnad. Vi lämnar alltid 1 års garanti på reparationer samt service.

Stjärnförsäkring

Stjärnförsäkringen täcker mer än den vanliga hemförsäkringen. Låg självrisk, smidig skadereglering och förmånlig premie är andra fördelar. Allriskförsäkringen täcker både skada och förlust. Om du förlorar din klocka gör du bara en polisanmälan, som du sedan tar med till en av våra butiker, tillsammans med försäkringsbeviset.

Stjärnurmakarna står för premien under 6 månader från det att du köpt din klocka. Därefter kan du frivilligt förlänga försäkringen årsvis. Självrisken är mycket låg och det är även premien för nästkommande år. Det sker ingen nedskrivning av värdet på din vara, det alltid försäkringsbeloppet som avgör ersättningsbeloppet.

Skulle olyckan vara framme så kontaktar du Hours så hjälper vi dig med hanteringen av skadan.

Tax Free

Hos finns möjlighet att köpa klockorna Tax-Free. Förutsättningen är att man är bosatt utanför EU. Detta gäller även svenska medborgare som under minst 1 år är bosatta utanför EU.

Instagram @hoursmalmo